ROLL & BOWL DEURNE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1742 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Roll & Bowl Deurne. Meer weten? Ontdek meer

27 feb 2024 om 14:00 Geleverd rond gevraagde tijd, Bowls waren allemaal super !
24 feb 2024 om 11:26 Altijd super lekker eten en van goede kwaliteit! Vriendelijke mensen en goede Bezorgtijden!
22 feb 2024 om 20:29 Super service en eten is lekker zoals gewoonlijk
22 feb 2024 om 13:10 De levering was mooi op tijd. De smaak trekt wel op niets. Het was echt niet lekker. Ik heb al eerder poke bowl geproefd en die van de andere restaurant was heerlijk. Maar deze is het dus helemaal niet.
20 feb 2024 om 9:44 Levering was top, niets op aan te merken. Alleen zat er in 1 bowl geen zalm terwijl die wel degelijk besteld was als extra ingrediënt en zat er in de andere bowl zoveel mayonaise dat je er bijna in kon zwemmen.
19 feb 2024 om 9:02 Ruim 1,5 uur wachten op de levering van je bestelling die lauw toekomt , is niet echt een fantastische klantenervaring.
17 feb 2024 om 10:22 Echt super lekker! En grote portie! Gaan we zeker nog bestellen!
15 feb 2024 om 10:19 Heb couscous besteld. Was echt niet te eten. Was een vaste brok en zag vanonder bijna zwart. Iad gebakken tonijn genomen. Weet enjel niet wat ik aan het eten was. Smaakte totaal niet naar tonijn en was heel hard gebakken. Laatse 2 bestelingen waren s
14 feb 2024 om 22:18 Heel lekker
11 feb 2024 om 21:02 Eten was volledig koud. Jammer.
11 feb 2024 om 20:39 Iets later dan verwacht maar wel een drankje bijgekregen voor de wachttijd - topservice dus!
10 feb 2024 om 20:46 Bestelde voor de tweede keer. Het is echt een favoriet geworden.