ROLL & BOWL DEURNE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1851 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Roll & Bowl Deurne. Meer weten? Ontdek meer

10 jul 2024 om 22:00 courier belde ons op +/- geschatte levertijd, dat hij bij ons voor de deur stond, maar stond op totaal verkeerd adres, want kwam pas 30 min later bij ons aan
10 jul 2024 om 15:27 Top Service, geleverd op gevraagde tijd
8 jul 2024 om 18:57 Zeer lekker
6 jul 2024 om 19:04 er ontbraken ingrediënten in deze bestelling: avocado, mix van noten en wasabi noten. Ik ben deze keer een beetje teleurgesteld :(
1 jul 2024 om 14:12 We hebben 2u gewacht op de levering van onze bestelling...
30 jun 2024 om 21:18 Is steeds heel goed wat wel jammer is wat je selecteerd zit er ni altijd in
30 jun 2024 om 18:53 Lekker eten en vriendelijke bezorger
29 jun 2024 om 20:14 Zoals steeds was de poké bowl overheerlijk en de vegan banana hemels.
24 jun 2024 om 20:20 Nog steeds super lekker. De portie (poké bowl large) is wel pak kleiner geworden voor dezelfde prijs. Persoonlijk zit ik er niet mee dat porties gelijk blijven en prijs duurder.
23 jun 2024 om 20:40 Lekker maar mijn bestelling was niet volledig…. Ik kan niemand bereiken, zonde…
23 jun 2024 om 20:30 Deze keer was het minder dan de vorige keren. Helaas waren de nacho’s plat, net zoals de gefrituurde uitjes… hopelijk volgende keer terug beter
21 jun 2024 om 19:35 Super super lekker en vers, vriendelijk personeel